spacer

hor_div-lineÉpítőipari tevékenységünket Veszprém megye területén és az Észak-balatoni régióban folytatjuk.orszag-veszprem-terkep

 

img-promo-01

img-promo-06

img-promo-18

CégünkrőlA cég 1992-ben alakult, Noszlopi Építőipari Bt. néven, ennek jogutódja a mai Noszlopi és Fia Építési Vállalkozás Kft. Cégünk megalakulása óta folyamatosan bővül, fejlődik, így alkalmazkodva a megnövekedett gazdasági követelményekhez, és személyi igényekhez.

Számos, közbeszerzési eljárásban meghirdetett, illetve magántulajdonú ingatlan felépítését , felújítását végeztük a Kft. megalakulása óta eltelt években.
Alkalmazottaink száma lehetővé teszi, hogy minden alkalommal a szerződésben kötött határidőre tudjuk teljesíteni a vállalt feladatot.

A Kft. tulajdonában lévő széles géppark (személy– és teherszállító járművek, darusautó, markológép, stb.) lehetővé teszi az adott munkafolyamatok gyorsabb és hatékonyabb elvégzését az elvárt minőségben.

Az évek alatt partneri kapcsolataink révén kialakult egy biztos és megbízható alvállalkozói csoport a szükséges, víz-, gáz-, és elektromos hálózatok kiépítésére-, felújítására.design: Kreátor